Nico Rosberg melder ud: Han er fremtidig verdensmester

Af: Nicolai Busekist

|

22/03/2023 07:58

Mest læste i dag

Tidligere Formel 1-verdensmester Nico Rosberg er ikke i tvivl om, at der er en fremtidig VM-vinder gemt i den unge George Russell.

På trods af, at Mercedes ikke har fået den bedste start på denne sæson, er Nico Rosberg ikke i tvivl om, at George Russell har en stor fremtid foran sig.

Faktisk er han gået så langt, at han har sagt, at han er sikker på, at Russell kommer til at vinde et verdensmesterskab i fremtiden.

"George er en fremtidig verdensmester. Det er svært for Lewis at holde sig foran ham. Vi så det sidste år. Hvilken fantastiske sæson, George havde, og han fortsætter med denne form," sagde Rosberg ifølge Mirror.

Han forklarede også, at han mener, at hvis der er én mand i feltet, der vil være i stand til at slå Russell, så er det hans egen holdkammerat, Lewis Hamilton.

"Det bliver en stor, stor udfordring, men lad os ikke glemme, at Lewis er den bedste nogensinde, så hvis der er nogen, der kan slå George, så vil det være Lewis," lød det også fra ham.

Han gjorde det også klart, at han er sikker på, at Hamilton ikke har i sinde at give op uden kamp.

"Det er lidt af en svaghed, som Lewis har, at han nogle gange falder ned i et hul mentalt og mister en lille smule fokus. Men han kommer tilbage med et brag hver eneste gang, så kære George, vær ikke for komfortabel."