Ny melding om Michael Schumachers helbred

Af: Nicolai Busekist

|

04/09/2022 11:40

Mest læste i dag

Den tidligere Formel 1-boss Jean Todt er kommet med en sjælden opdatering på Michael Schumachers helbred. Han siger, at han er 'i gode hænder'.

Den tidligere Ferrari-chef, der er en af de seneste, der stadig får lov til at besøge den tyske F1-legende, har tidligere fortalt åbent om det nære venskab, som han og Schumacher har.

Og nu har den tidligere Ferrari-boss takket Michaels fans for deres store støtte, og har samtidig forsikret dem om, at han er 'i de bedste hænder', og at han altid er omgivet af mennesker, der elsker ham.

"Jeg er glad for, at fansene - ikke kun i Tyskland - tænker så meget på ham," siger han til Bild.

"Folk spørger så meget om Michael. Fansene skal vide, at han er i de bedste hænder. I den bedste situation, han kan være, og omgivet af mennesker, der elsker ham."

Hertil afslører han også, at han ofte er på besøg hos den tyske legende, hvilket han er en blandt meget få, der får lov til. Familien har nemlig været meget private omkring hans situation.

"Så længe jeg er i denne verden, vil jeg altid besøge ham. Nogle gange ses vi tre gange om ugen, nogle gange ikke i en hel måned," siger han.

"De er mine venner, og vi er i konstant kontakt. Uanset hvad jeg kan gøre for familien Schumacher, så gør jeg det.