Officielt: Kevin Magnussen vender tilbage til Formel 1

Af: Nicolai Busekist

|

09/03/2022 19:52

Mest læste i dag

Nu er det officielt. Kevin Magnussen vender tilbage til Formel 1, hvor han har overtaget det tomme sæde hos Haas.

Formel 1-holdet Haas har taget afsked med russiske Nikita Mazepin samt holdets russiske sponsor Uralkali. Det sker efter Ruslands invasion af Ukraine.

Dette har medført, at det amerikanske Formel 1-hold har været nødt til at finde en ny kører. Nu har de bekræftet, at valget er faldet på Kevin Magnusson, der derfor vender retur.

Dette bliver bekræftet på Haas' egen Instagram-profil, men også på den officielle Instagram-profil for Formel 1. Her fremgår det også, at han har underskrevet en flerårig aftale med holdet.

Kevin Magnusson vil derfor ikke blot være at finde i sædet hos Haas i denne sæson, men i flere sæsoner. Det er dog ikke blevet specificeret, hvor mange sæsoner, der er tale om.

Den danske racerkører var tilsyneladende ikke selv forberedt på, at han vil få et tilbud om at vende tilbage til Formel 1.

"Jeg var meget overrasket, men ligeledes meget begejstret over at modtage opkaldet fra Haas. Jeg kan ikke vente med at komme tilbage bag rattet i en Formel 1-racer," sagde han.

Det betyder også, at Magnussen tilslutter sig en meget lille skare af personer, der har fået muligheden for at gøre comeback i Formel 1.