Oscar Piastri taler ud om Red Bull-rygter

02/08/2023 06:02

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock

Mest læste i dag

Oscar Piastri indrømmer, at han er 'smigret' af rygterne om et skifte til Red Bull. Han fortæller også, at han er glad hos McLaren, og ønsker at fortsætte hos holdet.

Den australske racerkører er i gang med sin første sæson i Formel 1. Han har hidtil kørt en nydelig sæson, og har derfor fået et flot gennembrud.

Blandt andet var han kortvarigt i front i sprintløbet under Belgiens Grand Prix. Her blev han overhalet af Max Verstappen, som endte med at vinde løbet.

McLaren har i de seneste uger introduceret flere opgraderinger. Dette har medført, at både Piastri og holdkammeraten Lando Norris kan udfordre resten af feltet.

Efter at have kørt sig til en 2.-plads i lørdagens sprintløb på Spa-Francorchamps, fortsatte han den gode stime, han startede i Storbritannien og Ungarn. Her blev han hhv. P4 og P5.

Dette har nu medført spekulationer om, hvorvidt han kan være på vej væk fra McLaren. Blandt andet har tidligere teamchef Eddie Jordan udtalt, at et skifte til Red Bull ikke kan udelukkes.

Selvom Red Bull skulle have interesse i at hente ham, kommer det ikke til at ske. Piastri slår fast, at han ønsker at blive hos McLaren, hvor han får mulighed for at udvikle sig.

"Det er smigrende med disse udtalelser. Jeg er meget glad, hvor jeg er. Men ja, det er altid rart at blive talt om på den slags måder," siger han ifølge GPFans.

"Jeg synes, at min sæson har været ret god for det meste. Jeg tror bestemt, der har været nogle fejl eller øjeblikke, jeg ville ønske, jeg kunne have gjort om. Men set i bakspejlet, er det meget nemt at sige den slags ting."

"Så ja, jeg er tilfreds med, hvor godt jeg er kørende. Der er stadig meget at forbedre og meget at lære. Jeg har en meget stærk holdkammerat at lære af, som blot ved at være en benchmark, er en stor hjælp for mig.

"Så ja, jeg er glad, hvor jeg er," understreger den 22-årige racerkører.