Politiet slår til: Mazepin får konfiskeret aktiver for trecifret millionbeløb

Af: Nicolai Busekist

|

12/04/2022 12:16

Mest læste i dag

Den fyrede Formel 1-kører Nikita Mazepin har lidt et stort tab, efter italiensk politi har konfiskeret aktiver for næsten 900 millioner kroner.

Den russiske tidligere Haas-kører og hans far, oligarken Dmitry Mazepin, blev sanktioneret som følge af deres relation til Ruslands præsident, Vladimir Putin.

Det har resulteret i, at italiensk politi mandag beslaglagde deres luksuriøse villa i Portisco-området i Olbia, der ligger på Sardiniens nordøstkyst. Det skriver The Sun.

En talsmand fra det italienske politi har udtalt, at man har beslaglagt en ejendom med en værdi på 105 millioner euro, som er ejet af et oversøisk selskab, der er blevet sporet til Dmitry Mazepin og Nikita Mazepin.

Den dyre ejendom var registreret i den 23-årige tidligere F1-kørers navn. Derudover skulle hans fars navn også fremgå.

Rocky Ram, som den luksuriøse villa hedder, blev købt tilbage i 2012, hvor den blev solgt af en italiensk redaktør. Villaen byder på intet mindre end 25 værelser, luksuriøse haver samt en stor swimmingpool.

Derudover er villaen placeret på en klippetop, hvorfor der er en fantastisk udsigt over Middelhavet.

Villaen skulle være ejet af et selskab, der holder til Cypern under navnet Ferimod Investments. Dette selskab blev oprettet for over ti år siden, og ejeren af selskabet er Mazepin.