Red Bull er i dialog med Lando Norris og Charles Leclerc

Af: Nicolai Busekist

|

14/07/2023 05:48

Mest læste i dag

Formel 1-stjernerne Lando Norris og Charles Leclerc har afholdt samtaler med Red Bull om et potentielt skifte.

Red Bull har et rigtig godt tag om Formel 1 for tiden. De har domineret hele denne sæson, da de indtil videre har vundet alle løb.

For tiden er deres to biler besatte af Max Verstappen og Sergio Perez, der ligger hhv. et og to i den samlede stilling. Perez' kontrakt udløber dog ved udgangen af 2024-sæsonen, hvilket har ført til spekulationer om, at han kan blive skiftet ud.

Ifølge The Sun har flere italienske medier skrevet, at Red Bull ønsker at hente en ny kører til 2025-sæsonen. I denne forbindelse har de kontaktet både Norris og Leclerc.

Norris skulle Red Bull-ledelsen have et godt øje til, og de har tidligere været i dialog med ham. Han var i øvrigt meget tæt på at skrive under med Red Bull, inden han indgik en aftale med McLaren.

Den britiske racerkører er bundet af sin kontrakt med McLaren frem til udgangen af 2025. Angiveligt har han planer om at blive på holdet, men et skifte er ikke helt udelukket.

Leclerc befinder sig i skrivende stund på en syvendeplads i den samlede stilling. Dette er primært forårsaget af, at han kun har været på podiet to gange i denne sæson.

Da hans kontrakt med Ferrari udløber ved udgangen af 2024-sæsonen, har der været spekuleret i, at han kan blive Perez' afløser. Det er kun blevet forstærket af, at der har været meldinger om, at han er meget frustreret over Ferraris skuffende sæson.

Ydermere har han også været sat i forbindelse med Lewis Hamiltons sæde hos Mercedes. Dette vil dog kun være aktuelt, hvis briten beslutter sig for at trække sig fra Formel 1.

En anden mulighed for Red Bull, er den nuværende AlphaTauri-kører Yuki Tsunoda. Han har vist lovende takter, men det vides ikke, om Red Bull ser ham som værende klar til at indtage en plads på deres primære hold.