Så meget tjener de største Formel 1-stjerner på Instagram

Af: Nicolai Busekist

|

19/03/2022 17:19

Mest læste i dag

Formel 1-stjernerne tjener ikke kun penge på banen, men også på de sociale medier, hvor de bliver betalt for sponsorerede opslag.

En nylig rapport har givet et interessant indblik i kørernes sociale medier og har afsløret, at Lewis Hamilton og Lando Norris er de bedst betalte kørere i sporten, når det handler om sponsorerede opslag. 

Hamilton topper også følgerlisten med sine lidt mere end 27 millioner følgere, på trods af hans fravær fra de sociale medier efter skandalen i Abu Dhabi. 

Den syvdobbelte verdensmester Lewis Hamilton tjener ifølge Formula1News omtrent 1,5 millioner kroner pr. sponsoreret opslag på Instagram. Hans britiske kammerat Lando Norris tjener derimod 963.000 kroner pr. sponsoreret opslag.

Lewis Hamilton er også den højest betalte kører i Formel 1, og tjener omkring 370 millioner kroner om året. Der er ganske langt ned til nummer to på listen, som er Max Verstappen, der med sin nye kontrakt fra 2024 tjener 336 millioner kroner om året. 

Lando Norris kommer heller ikke til at mangle noget, efter han for nylig skrev under på en kontrakt, der holder ham hos McLaren indtil 2025. I hans nye kontrakt tjener han angiveligt 134 millioner kroner om året ifølge Spotrac.

Der bliver dog ikke helt så meget tid til at lege influencer på Instagram, når Formel 1-sæsonen starter i denne weekend i Bahrain.