Schumachers Formel 1-bil auktioneres: Forventes at indbringe enormt beløb

Af: Nicolai Busekist

|

14/10/2022 11:57

Mest læste i dag

Michael Schumacher er en af de mest succesrige Formel 1-kørere nogensinde. Og nu kan man købe sig til et stykke af hans racerhistorie.

Den Formel 1-racer, som den tyske stjerne kørte i, da han vandt sit sjette mesterskab, kan man nu få fingrene i. Den bliver nemlig sat på auktion, skriver B.T.

Den røde Ferrari, der stammer fra 2003, var med til at sikre Schumacher fem løbssejre samt to yderligere ture på podiet. Det var også i den bil, at han slog rekord for antallet af mesterskabet vundet af én person.

Det er det anerkendte auktionshus RM Sotheby's, der har fået æren af at sælge den eftertragtede Formel 1-racer.

Hos auktionshuset er man ikke i tvivl om, at den kan ende med at indbringe en stor sum penge. Faktisk forventes det, at prisen kan løbe helt op i 8,5 millioner euro, hvilket er svarende til cirka 63 millioner danske kroner.

På trods af, at det ikke er meget, den har kørt siden 2003, har den været en tur forbi Ferraris værksted, hvor den har fået den fulde tur. Derfor fremstår den i perfekt stand, som da den blev sendt ud på sin første tur for næsten 20 år siden.

Hos RM Sotheby's lægger man ikke skjul på, at det vil være noget helt særligt at kunne kalde sig for ejer af denne racer.

"At eje en Scuderia Ferrari Grand Prix-bil af en hvilken som helst slags er et sjældent og flot privilegie – at få chancen for at få en af bilerne fra holdets mest dominerende periode er en mulighed, man kun får én gang i livet," lyder det fra det kendte auktionshus.