Sebastian Vettel sår tvivl om Lewis Hamiltons Formel 1-fremtid

Af: Nicolai Busekist

|

11/06/2022 08:39

Mest læste i dag

Sebastian Vettel har sået tvivl om, hvorvidt Lewis Hamilton kommer til at fortsætte som Formel 1-kører efter denne sæson.

Lewis Hamilton har ikke just fået en drømmestart på denne sæson. Han har kæmpet for at få tingene til at fungere, og hans nye holdkammerat, George Russell, har scoret flere point.

Den dårlige start på sæsonen har betydet, at den britiske racerkører befinder sig intet mindre end 75 point efter Max Verstappen, der i skrivende stund indtager den samlede 1. plads.

Ikke nok med det, så står Hamilton over for udsigten til ikke at vinde et eneste løb hele denne sæson. Skulle det ske, så er det første gang i løbet af hans 16-årige F1-karriere, at det sker.

Og ifølge Sebastian Vettel er det netop det faktum, at Hamilton pludselig hører til i den midterste del af feltet, der har medført, at han gør sig overvejelser om, hvorvidt han ønsker at fortsætte.

"Når du lærer sporten at kende på den måde, jeg har gjort, og Lewis har gjort, er det at vinde og være i toppen, hvad du stræber efter," lød det fra Sebastian Vettel ifølge The Sun.

"Glæder det dig at blive nummer 8, 12 eller 13? Nej, det gør det ikke, når du ved, at du har været først så mange gange - og i Lewis' tilfælde mere end nogen anden kører."

"George kommer ind. Han tilbragte tre år hos Williams og led bagerst i feltet, hvor han scorede et point i ny og næ, og så er han pludselig nummer 8 eller 12, og livet for ham er fantastisk."

"Alle er forskellige, men du skal være fair udefra og sige: 'Vil Lewis naturligvis være lige så begejstret for at blive nummer otte, som George sandsynligvis er?'. Nej, og jeg ville blive overrasket, hvis han var."