Sebastian Vettel tager Formel 1-talent i forsvar

Af: Nicolai Busekist

|

02/06/2022 12:00

Mest læste i dag

Sebastian Vettel har valgt at lange ud efter dem, der har kritiseret den unge Formel 1-kører Mick Schumacher.

Schumacher har haft det svært i denne sæson, og i Monaco i weekenden, blev det ikke bedre. Her var han nemlig involveret i endnu en stor ulykke, der satte en stopper for hans håb om at score point.

Schumacher ramte nemlig en barriere på vej ind i Swimming Pool-området på banen i Monaco, hvor han endte med at splitte sin Haas-racer i to.

Heldigvis slap han for alvorlige skader, men hans selvtillid kan meget vel have taget endnu et slag som følge af at være kørt galt for anden gang i denne sæson.

Første gang det gik galt i år, var ved Saudi-Arabiens Grand Prix, hvor han ramte en mur i høj fart under kvalifikationen og for en sikkerheds skyld ikke deltog i løbet.

Til trods for en skidt start på sæsonen, har den mangeårige Formel 1-kører Sebastian Vettel dog taget ham i forsvar, skriver Mirror.

"Det er at gå galt af det så hurtigt. Jeg ved ikke præcis, hvad der skete med ham. Jeg har ikke set det, men det vigtigste er, at han er okay. Jeg er ikke i tvivl om, at han kan mere, end han viser lige nu, men jeg tror I er nødt til at lade ham være i fred lidt," sagde han.