Sebastian Vettel vil ikke tilbage

Af: Nicolai Busekist

|

31/03/2022 12:00

Mest læste i dag

Rygterne går på, at tyske Sebastian Vettel slet ikke vil tilbage til Aston Martin, efter at han har været ude med corona. 

Den tidligere Force India-teamchef Colin Kolles har givet sin mening til kende omkring den aktuelle situation hos Aston Martin og insisterer på, at ejeren Lawrence Stroll er for stærkt involveret i holdet.

Holdet fik deres første sejr nogensinde med Sergio Perez i 2020, hvorefter mexicaneren skiftede til Red Bull. Ham erstattede de derefter med Sebastian Vettel under deres overgangsfase til Aston Martin.

Sebastian Vettel og Lance Stroll fik dog kun skrabet 16 point sammen i løbet af tyskerens første sæson sidste år, hvor de endte på en syvendeplads i konstruktørmesterskabet. 

Vettel har tidligere indikeret, at hans kontraktfornyelse ud over dette år afhænger af holdets præstationer, men de har allerede fået en forfærdelig start på denne sæson.

Vettel er gået glip af sæsonens to første løb, da han har haft corona, hvorfor Nico Hulkenberg har kørt hans racer.

Men ifølge Formula1News og Colin Kolles vil han slet ikke tilbage til Aston Martin: 

"Jeg tror slet ikke, han har lyst til at køre. Det vil han bare ikke gøre mod sig selv. Det er bestemt en meget vovet påstand, men jeg er sikker på, at han tænker meget over, om han stadig skal gøre det, han laver," sagde den tidligere teamchef.

Om Vettel kører for Aston Martin til næste løb, kan ses den 10. april, når feltet kommer til Australien.