Sergio Perez får ny Red Bull-kontrakt

Af: Nicolai Busekist

|

01/06/2022 08:00

Mest læste i dag

Dagen efter sejren i Monaco, skrev Sergio Perez under på en ny kontrakt med Formel 1-teamet Red Bull.

Den mexicanske racerkører er nu under kontrakt med Red Bull frem til slutningen af 2024. Den nye kontrakt blev underskrevet, efter han af Red Bull-boss Christian Horner blev forsikret om, at han vil få samme chance som Max Verstappen for at kæmpe om titlen.

At det kan føre til intern splid i Red Bull-teamet, har dog ikke stoppet Christian Horner i at give Sergio Perez en ny kontrakt.

Ifølge The Sun menes det, at Perez har sikret sig en ny kontrakt, der giver ham en årsløn på 8 millioner pund. Efter at have forlænget med Perez, har Horner nu blikket rettet stift mod sejren i F1-konstruktørmesterskabet.

"Siden han kom til Red Bull Racing, har Checo gjort et fantastisk stykke arbejde," sagde Horner.

"Igen og igen har han bevist, at han ikke kun er en storslået holdspiller, men efterhånden som hans selvtillid er vokset, er han blevet en kraft at kæmpe med i den skarpe ende af feltet."

"I år har han taget endnu et skridt, og afstanden til verdensmesteren Max er lukket markant, hvilket bevises af hans fremragende pole-position i Jeddah tidligere på året, og af hans vidunderlige sejr i Monaco i weekenden."

"For os var det let at holde fast i hans tempo, egenskaber og erfaring, og vi er glade for, at Checo vil fortsætte med at køre for holdet indtil 2024."

"I samarbejde med Max tror vi på, at vi har to kørere, der kan sikre os de største præmier i F1."