Shakira puster nyt liv i Hamilton-rygter

10/07/2023 05:56

|

Nicolai Busekist

Foto: Gareth Cattermole/Getty Images

Mest læste i dag

Popstjernen Shakira har pustet nyt liv i rygterne om, at hun og Formel 1-stjernen Lewis Hamilton er blevet et par.

Shakira har skiftet Paris Fashion Week ud med en tur til Silverstone, for at overvære weekendens Formel 1-løb. Dette har ført til yderligere spekulationer om, at hun er dukket op for at heppe på Lewis Hamilton.

Den 46-årige popstjerne ankom til London med et højhastighedstog direkte fra Paris, hvor hun havde deltaget i Paris Fasion Week.

Inden hun forlod Paris, delte hun et 'afslørende' billede på det sociale medie Instagram. På dette billede kunne man se, at hun havde valgt et lettere vovet outfit til Paris Fashion Week.

Ifølge The Sun var outfittet valgt, da hun gæstede Paris Aquarium for at gøre reklame for sin seneste musikvideo. I den nye video kan man blandt andet opleve den kendte sangerinde som havfrue.

Shakiras ankomst i London stemmer godt overens med, at hun er på vej til Storbritanniens Grand Prix på Silverstone. Her skal hun sandsynligvis heppe på Hamilton, som hun angiveligt er begyndt at danne par med. Det skriver The Sun.

Det celebre par er blevet spottet sammen flere gange i forbindelse med Formel 1-weekender. Derfor ser Shakira også ud til, at hun har lagt den rodede skilsmisse med fodboldstjernen Gerard Piqué bag sig.

Blandt andet blev hun spottet i Spanien, hvor hun også var til stede for at heppe på Hamilton.

Inden da blev hun spottet ved Miamis Grand Prix, hvor Hamilton hentede hende på en båd i nærheden af hendes villa i den amerikanske storby.

Derudover er de også blevet spottet på restauranter i henholdsvis Miami og Barcelona. Alligevel er der ingen af dem, der har bekræftet, at de danner par.

Det vides derfor ikke, om det rent faktisk er tilfældet. Det betyder, at det ikke kan afvises, at de er gode venner.

Flere kilder tæt på Hamilton og Shakira har dog bekræftet, at de dater. De er derfor ikke et par, men befinder sig i de tidlige stadier.