Skidt år for Hamilton: Første gang siden 2007

Af: Nicolai Busekist

|

25/11/2022 09:57

Mest læste i dag

Lewis Hamilton har ikke ligefrem haft en fantastisk sæson. Faktisk har det været en historisk dårlig sæson for den britiske racerkører.

Mercedes har haft en turbulent sæson. Det har været en sæson, hvor de har kæmpet for at kunne følge med både Ferrari og Red Bull Racing på de fleste områder.

Selvom Mercedes stadig formåede at kæmpe sig tilbage i slutningen af sæsonen, forventer Mika Hakkinen ifølge GPBlog ikke, at holdet får glæde af endnu en sæson som denne.

"Det har været et meget hårdt år for Mercedes. Det er utroligt at tænke på, at dette er den første sæson, hvor Lewis ikke har vundet et Grand Prix siden starten af ​​sin F1-karriere tilbage i 2007," skriver Hakkinen i sin klumme for Unibet.

Den tidligere Formel 1-kører tror dog ikke, at Hamilton og Mercedes kommer til at læne sig tilbage.

Formel 1-holdet formåede at vinde både sprintløbet og selve løbet i Brasilien med George Russell, ligesom det også lykkedes at producere flere gode præstationer i sæsonens afslutning.

Derfor er der masser af håb for Mercedes, der med Hamilton har en kører i den ene af de to biler, der ville elske at fejre sin ottende verdensmesterskab.

"Jeg tror, det vil gøre ham endnu mere motiveret i næste sæson. Én ting er sikkert: han og Mercedes vil bestemt ikke have en gentagelse af 2022," lyder det fra Hakkinen.