Skuffet Kevin Magnussen efter Abu Dhabis Grand Prix: Kun én positiv ting

27/11/2023 09:00

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Kevin Magnussen lagde ikke skjul på, at han var meget skuffet efter Abu Dhabis Grand Prix.

Mest læste i dag

Der bør ikke være nogen tvivl om, at det ikke har været en god sæson for Haas. De har gennem hele sæsonen haft svært ved at konkurrere om point, hvilket ses i den samlede stilling.

Efter sæsonens sidste løb, der søndag blev kørt i Abu Dhabi, befinder de sig nemlig på sidstepladsen. Derfor er der heller ikke nogen tvivl om, at der er plads til at forbedre sig til næste sæson.

Efter løbet i Abu Dhabi har Kevin Magnussen udtalt sig om den skuffende affære. Her kunne han kun komme på én positiv ting at sige, hvilket var, at det var sæsonens sidste løb.

"Det eneste positive er, at det var sidste løb, og vi kan lukke denne sæson og se frem mod næste år. Det har været en skuffende sæson, hvor vi slet ikke har formået at udvikle bilen," sagde han ifølge Ekstra Bladet.

I løbet i Abu Dhabi endte Magnussen på samme plads, som Haas gjorde i konstruktørmesterskabet. Med andre ord, så var han den sidste kører over stregen. Det vidner klart og tydeligt om, at der er store problemer hos det amerikanske hold.

Selvom Magnussen har haft svært ved at følge med sin holdkammerat Nico Hülkenberg i denne sæson, har han alligevel fået forlænget sin kontrakt. Det betyder, at han er garanteret at være en af Haas' kørere i den kommende sæson.

Inden der bliver taget hul på denne sæson, er der dog en masse arbejde, der skal gøres hos Haas. Formår de ikke at forbedre deres bil markant, går de ind til endnu en sæson, hvor de skraber bunden.