Tidligere F1-boss om kører: Han bør gå på pension

Af: Nicolai Busekist

|

13/04/2022 15:45

Mest læste i dag

Tidligere Formel 1-boss Giancarlo Minardi mener, at det er på tide, at køreren siger farvel til Formel 1.

I en meget markant udmelding, har Giancarlo Minardi gjort det klart, at han mener, at det er tid til, at den firedobbelte verdensmester Sebastian Vettel går på pension.

Det er en udtalelse, han er kommet med, efter Vettels dårlig præstation i Melbourne i weekenden. Tilsyneladende er Minardi af den holdning, at han har kørt så skidt, at det er tid til at trække sig tilbage.

"Han har været uheldig at gå glip af to Grand Prix'er på grund af coronavirus," sagde den 74-årige tidligere F1-boss, der i dag står i spidsen for banen Imola.

"Men han bør gå på pension. Han har mange penge, han har vundet titler, og han kommer aldrig til at vinde igen," sagde han ifølge Sportsmole til avisen Corriere della Sera.

Og det er bestemt også lang tid siden, at den tyske kører har stået øverst på podiet. Faktisk skal man helt tilbage til 2019, hvor han vandt i Singapore.

Det ændrer dog ikke på, at han er en af de mest vindende kørere i feltet, og netop derfor mener den tidligere F1-boss, at han ikke har noget at køre for. Han har nemlig vundet, hvad der er at vinde.