Tidligere Formel 1-chef modtog dødstrusler

Af: Nicolai Busekist

|

26/02/2022 14:47

Mest læste i dag

Den tidligere Formel 1-chef modtog dødstrusler efter et stort kaos i sidste sæson.

Michael Masi og hans familie modtog dødstrusler, efter han blev anklaget for at frarøve Lewis Hamilton hans ottende verdensmesterskab. Det gik som bekendt i stedet til Max Verstappen, der kunne fejre sit første verdensmesterskab. 

Siden da har Mercedes og Lewis Hamilton presset på, for at få retfærdighed, og dermed få Michael Masi fyret. Michael Masi er blevet fyret, og Hamilton er også tilbage i Formel 1. 

Men værst så det ud for Michael Masi i dagene efter løbet. Michael Masi og hans familie blev ramt af dødstrusler kort efter hans kontroversielle håndtering af det afgørende løb i Abu Dhabi.

Og nu melder Red Bull-chefen Christian Horner ud, at støtten til ham har været skuffende. Især fra hans nu tidligere arbejdsgiver: 

"Den manglende støtte, der blev vist til Michael, var skuffende. Især i en tid, hvor mentalt helbred er så udbredt. At høre, at hans familie og ham tilmed modtog dødstrusler, er forfærdeligt," sagde han. 

"Jeg gjorde det klart på sidste uges møde i London, at der burde have været mere støtte til ham. Jeg var skuffet over, at ingen delte den mening. Jeg har siden mødet talt med Michael for at ønske ham held og lykke og vise min støtte," sagde Christian Horner ifølge The Sun.