Tidligere Formel 1-direktør anholdt for våbenbesiddelse

Af: Nicolai Busekist

|

27/05/2022 08:00

Mest læste i dag

Tidligere Formel 1-direktør Bernie Ecclestone blev anholdt, fordi han var i besiddelse af en pistol, da han gik ombord på et privatfly til Schweiz.

Den 91-årige Bernie Ecclestone blev for nylig anholdt i Brasilien, da han var på vej ombord på et privatfly, der skulle flyve til Schweiz. Han var nemlig i en besiddelse af en pistol. Det skriver The Sun.

Brasiliansk politi har meldt ud, at de fandt en LW Seecamp .32-pistol i den tidligere Formel 1-direktørs bagage, da den blev scannet forud for afgang.

Ecclestone erkendte, at han er ejer af pistolen, men han hævdede, at han ikke var klar over, at den lå i hans bagage på det pågældende tidspunkt.

Han betalte herefter en kaution på 990 pund (ca. 8.600 kroner), hvorefter han blev løsladt og fik lov til at fortsætte sin rejse til Schweiz.

91-årige Ecclestone er gift med den brasilianskfødte Fabiana Ecclestone, der er FIA-vicepræsident og medlem af World Motor Sport Council.

Parret har deltaget i flere arrangementer i Brasilien i løbet maj, herunder et lokalt Stock Car-løb på landet nær Sao Paulo, og et møde med den tredobbelte verdensmester Nelson Piquet i Brasilia.

Ecclestone blev anholdt onsdag kl. 21.30 i Viracopos Lufthavn i Campinas, São Paulo. Pistolen blev opdaget i lommen på en skjorte, der var i hans bagage.

Da han blev taget med ind til afhøring, fortalte han lufthavnsbetjentene, at han ikke havde kendskab til våbnet.