Tidligere Formel-1 direktør: 'Han kommer ikke tilbage'

Af: Nicolai Busekist

|

05/02/2022 20:55

Mest læste i dag

Der har længe været spekulationer omkring stjernens fremtid. Nu fortæller en tidligere Formel-1 direktør, at han har snakket med faren omkring hans fremtid.

Lewis Hamilton tabte muligheden for at vinde sit ottende verdensmesterskab efter et dramatisk løb i Abu Dhabi. Siden da har der ikke været lyd fra ham omkring hans fremtid i sporten.

Nu mener den tidligere Formel-1 direktør Bernie Ecclestone, at han ikke kommer tilbage. Den udtalelse kommer efter et telefonopkald med Hamiltons far. 

Ifølge The Mirror var det et forretningsopkald, men Bernie kunne mærke, at sønnen Hamilton ikke ville vende tilbage til Formel 1:

"Jeg tror ikke, han kommer tilbage. Hans skuffelse er for stor. Og du kan på en eller anden måde forstå det. Nu vil der være tid til at nå sin drøm om at blive modeiværksætter med syv verdenstitler som Michael Schumacher," sagde Bernie Ecclestone.

Men Bernie Ecclestone har tidligere været i medierne med opsigtsvækkende udtalelser. Blandt andet vedrørende Hamilton, da han blev slået til ridder: 

"Jeg synes ikke, at mange mennesker, der bliver slået til ridder nu virkelig fortjener det. De tjener alle en masse penge og donerer nogle penge til velgørenhed, men de har ikke gjort noget specifikt for landet."

Lewis Hamilton har stadig ikke meldt noget ud om sin fremtid. Tiden er dog ved at være gået, da både træning og sæsonstart er lige om hjørnet.