Tidligere Formel 1-kører kritiserer Lewis Hamilton

Af: Nicolai Busekist

|

17/06/2022 08:00

Mest læste i dag

En tidligere Formel 1-kører har rettet kritik af Lewis Hamilton, der mener, at den britiske racerkører skal være varsom.

Mercedes-stjernen Lewis Hamilton er blevet opfordret til ikke at opføre sig som 'pantomime dame', efter at han har udtalt sig om sine smerter i ryggen.

Ordene kommer fra tidligere Formel 1-kører John Watson, der mener, at ømhed og smerter er en naturlig del af enhver kørers udvikling.

Udtalelserne fra John Watson er kommet i kølvandet på, at der blevet sået tvivl om, hvorvidt Lewis Hamilton ville være i stand til at deltage ved det kommende grandprix i Canada.

Den 37-årige Hamilton, der nu kører sin 16. sæson i Formel 1, risikerede at få en straf, da han bad om at få hjælp til at kravle ud af sin racer efter løbet i Baku.

Den tidligere McLaren og Brabham-stjerne medgav, at den nye Mercedes W13-racer ikke har gjort det let for Hamilton i denne sæson, men mente dog, at han overdriver.

"Lewis skal være forsigtig med ikke at optræde som en 'pantomime dame' (mand i dametøj, red.)," lød det fra den tidligere Formel 1-kører til Daily Mail.

"Det er en meget vanskelig bil at køre, men i en alder af 37 år er knoglerne ikke helt så tilgivende efter en ubehagelig tur."

"Dette er en helt ny verden for Lewis. Han har haft syv år eller deromkring, hvor Mercedes har været dominerende, og det er måske som en syvårig kløe."

"George (Russell, red.) så temmelig frisk ud bagefter og endte på tredjepladsen foran Lewis fjerdeplads. Lewis har måske brug for at kalibrere og tilbringe mindre tid i luften og mere i fitnesscenteret."