Tidligere Formel 1-kører kritiserer Schumacher

Af: Nicolai Busekist

|

04/06/2022 13:24

Mest læste i dag

Mick Schumacher var igen en tur i væggen, da Formel 1-feltet lagde vejen forbi Monaco. Nu bliver han kritiseret af den tidligere Formel 1-kører Christian Danner.

I Monaco var den unge Schumacher involveret i et voldsomt uheld, hvor han bil endte med at knække i to. Derfor var der naturligvis også bekymring om, hvorvidt han var sluppet godt fra det.

Christian Danner har i et interview med Sport1 givet udtryk for, at han er glad for, at Mick Schumacher, der er søn af Formel 1-legenden Michael Schumacher, kunne gå udskadt fra den ødelagte racer.

Det var dog ikke det eneste, han havde at sige. Han sendte nemlig også kritik af den unge kører, der har kostet Haas-teamet rigtig mange penge, fordi han har været involveret i flere ulykker - og det kan ikke blive ved, mener Danner.

"Han er nødt til at tænke over tingene. Han har en god fart nu og kan følge med, men det kan ikke fortsætte med de uheld. Skaderne koster dem millioner. Et hold som dem kan bruge de penge langt bedre og klogere," lyder det fra Danner til Sport1.

Danner har dog forståelse for, at Mick Schumacher ikke har det let, da han har rigtig meget at leve op til, da hans far er et af de største navn i sporten nogensinde. Det kan være med til at tynge ham en del.

Derfor opfordrer han ham også til at forsøge at falde lidt til ro, så han kan færdiggøre flere løb, fremfor at udgå, fordi bilen er blevet beskadiget.