Tidligere manager raser mod Schumacher-familien: Har kun hørt løgne

Af: Nicolai Busekist

|

21/07/2022 08:50

Mest læste i dag

Michael Schumachers tidligere manager, Willi Weber, er en mand, der tilsyneladende ikke har meget til overs for Schumacher-familiens ageren.

Langt de fleste ved, at den kendte Formel 1-kører Micael Schumacher styrtede på ski tilbage i 2013, hvilket har resulteret i, at han er blevet alvorligt hjerneskadet.

Til trods for, at det nu er ni år siden, at den alvorlige ulykke fandt sted, er det fortsat ikke meget, som Schumacher-familien har valgt at fortælle om Michael Schumachers tilstand.

En af dem, der mener, at det er forkert af familien, at de holder kortene så tæt til kroppen, er Willi Weber, der tidligere har været manager for den tyske racerkører.

Han har valgt offentligt at stå frem og gøre det klart, at han mener, at de ikke fortæller sandheden om Michael Schumachers tilstand - og det mener han er forkert, skriver Daily Mail.

"Jeg kunne forstå situationen i starten, da jeg altid har gjort alt, hvad jeg kunne, for at Michael kunne beskytte sit privatliv," siger Willi Weber ifølge Daily Mail.

Han slår dog fast, at han endnu ikke har hørt familien fortælle sandheden om den kendte racerkørers tilstand. Faktisk siger han ordret, at man 'kun har hørt løgne'.

"Men siden da har vi kun hørt løgne fra dem. Flere år efter ulykken sagde jeg til mig selv, at jeg bare skulle passe på familien, da jeg ikke kunne ændre på tingene. Han (Schumacher, red.) var som en søn for mig. Selv i dag gør det mig ondt at tale om det," siger han.