Toto raser mod 'hjerneløse' F1-fans: Skrid

Af: Nicolai Busekist

|

11/07/2022 07:57

Mest læste i dag

Toto Wolff havde bestemt ikke pæne ord at sige om de 'hjerneløse' fans, der var til gene for andre tilskuere, og bad dem om at 'skride'.

Både F1-chefer og -kørere har langet ud efter den chikane, der blev anmeldt af flere fans, og som de hævdede fandt sted på Red Bull Ring i weekenden.

En person hævdede endda, at hun fik sin kjole løftet op af 'en gruppe af fem hollandske Max-fans (Verstappen, red.)'.

"Da jeg konfronterede dem, sagde de, at ingen Hamilton-fan fortjener nogen respekt overhovedet," sagde hun også.

Dette blev delt på de sociale medier, hvilket udløste en strøm af kommentarer, der klagede over lignende overgreb, som omfattede homofobiske og racistiske udtalelser.

"Hvis du er en rigtig Formel 1-fan, uanset hvilket hold, og hvilken som helst kører, kan du ikke være racist, du kan ikke være homofob, og du kan ikke være sexistisk, for så passer du ikke til Formel 1 og vi vil ikke have dig," sagde Toto Wolff ifølge The Sun.

"På den anden side skal vi være forsigtige. Bare fordi der er et par fulde idioter derude, som ikke har forstået, hvordan verden hænger sammen i dag, bør vi ikke fordømme de 99,9% af fans, der kommer her."

"Vi skal være meget forsigtige med, at vi ikke lægger den sport, vi elsker, i et hjørne og siger, at det hele er racistisk eller sexistisk, for det er det ikke."

"Der er stadig for meget, men vi skal bare målrette disse fyre og vælge dem ud og sige 'dig'. Den, der læser, hvad jeg siger: Bliv væk. Vi vil ikke have dig, hvis du er en del af den gruppe. Skrid. Hvis du er en del af den kategori, så skrid."