Toto Wolff kommer med vild påstand om De Vries

01/08/2023 05:43

|

Nicolai Busekist

Foto: Clive Mason/Getty Images

Mest læste i dag

Toto Wolff er kommet med en vild påstand om Nyck de Vries, der tidligere på sæsonen blev fyret af AlphaTauri.

Der havde længe svirret rygter om det, da det blev en realitet. Efter 10 løb i Formel 1, fik Nyck de Vries en fyreseddel i hånden.

Efterfølgende har flere rettet kritik af Red Bull for den nærmest brutale beslutning. Mange mener, at De Vries skulle have haft chancen for at bevise sit værd resten af sæsonen.

En af dem, der er af denne opfattelse, er Mercedes-boss Toto Wolff. Han er endda gået så vidt, at han har sagt, at De Vries potentielt kunne have været en kandidat til et sæde hos Red Bull.

De Vries er blevet afløst af Daniel Ricciardo, hvilket Helmut Marko, som stod bag fyringen, er godt tilfreds med. Wolff er dog ikke enig i, at det er den rette beslutning.

Derimod mener han, at De Vries skulle have haft resten af sæsonen til at bevise sig selv.

"Hvem ved, hvad der ville være sket, hvis han havde fået hele sæsonen?" sagde Wolff til Sky Germany.

"Måske ville han have været en god kandidat til Red Bull-sædet? Men det er ikke vores problem."

Det er ikke udelukket, at De Vries kan vende tilbage til Formel 1. Hans agent har bekræftet, at der har været dialog med flere hold på tværs af flere motorsportsklasser.

"Der er masser af interesse for Nyck. Jeg har haft en del opkald i den seneste uge," sagde hans agent til mediet Formule 1.

"Endurance, Le Mans, GT'er, Formel E, men også Formel 1. Vi får se."

Ifølge GPFans er det ikke sandsynligt, at han finder sig et sæde til resten af denne sæson. At han havner hos et nyt hold, inden der tages hul på 2024-sæsonen, er dog ikke utænkeligt.

Flere kørere i Formel 1 har kontraktudløb efter denne sæson. Det kan derfor ikke afvises, at der har været kontakt med flere af hold i Formel 1, efter fyringen fra AlphaTauri.