Toto Wolff melder ud om mesterskabschancer

Af: Nicolai Busekist

|

24/05/2022 10:00

Mest læste i dag

Mercedes-boss Toto Wolff har meldt ud om sit syn på, hvorvidt Mercedes fortsat kan kæmpe med om verdensmesterskabet.

Lewis Hamilton kørte et imponerende løb i Barcelona søndag, hvor han ellers lagde ud med at køre sammen med danske Kevin Magnussen.

Til trods for sammenstødet, formåede den britiske racerkører at sikre sig en sjetteplads, hvilket også vidner om, at deres racer sagtens kan være med i fronten af feltet.

Efter løbet udtalte Toto Wolff, at de lovende tegn har fået ham til at tro, at Mercedes fortsat kan være med i kampen om verdensmesterskabet.

"Kan vi kæmpe med om et verdensmesterskab? Det kan du tro, vi kan. Vi har grunde til at tro, at vi kan nå dertil," sagde han ifølge Sky Sports.

"Hvis man ser på stillingen, er det meget svært at se, men motorløb er et anderledes boldspil. Vi har set i dag, at Ferrari ikke scorede mange point, hvor de burde have gjort det, og vi vil absolut presse på for at bringe os tilbage i kampen."

Også Lewis Hamilton var mere positiv efter løbet i Barcelona, og han mener, at hans præstation i weekenden er et tegn på, at tingene går den rette vej for Mercedes.

"Løbstempoet er meget, meget bedre," sagde Lewis Hamilton til sky Sports.

"Bilen er meget bedre under løbet. Det er et godt tegn på, at vi er på vej i den rigtige retning. Uden min start, ville jeg have kæmpet mod Red Bulls. Det giver mig et stort håb om, at vi på et tidspunkt vil kæmpe for sejren."