Undskylder overfor Hamilton: Ikke værdige til en verdensmester

Af: Nicolai Busekist

|

25/04/2022 12:10

Mest læste i dag

Lewis Hamilton har ikke just fået en drømmestart på denne sæson i Formel 1, og nu får han en undskyldning fra Mercedes-boss Toto Wolff.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Lewis Hamilton ikke befinder sig, hvor han plejer at befinde sig i feltet. Derimod har han i de fleste løb været langt bag de forreste biler.

Den britiske Formel 1-kører er for hvert løb faldt bagud i kampen om at vinde verdensmesterskabet. Det samme skete søndag eftermiddag, hvor han måtte nøjes med en 13. plads ved Emilia Romagna Grand Prix.

"Undskyld for, hvad du har været nødt til at køre i dag. Jeg ved, at den ikke kan køres," lød det fra Toto Wolff ifølge The Sun.

"Vi er ikke gode nok til en verdensmester. Ikke værdige til en verdensmester."

Efter løbet forklarede hans holdkammerat George Russell, at bilen hopper voldsomt, når der køres ved høj fart. Faktisk skulle det være så slemt, at det forårsager alvorlige smerter i brystet.

"Vi er nødt til at fikse bilen. Jeg tror, ​​vi kan tage et skridt mod at forstå ​​bilen, og bringe udvikling til den, som vil rette op på dens hoppen," sagde Toto Wolff.

I skrivende stund er det Ferraris Charles Leclerc, der fører den samlede stilling med 86 point. Lewis Hamilton er på en 7. plads med blot 28 point.