Verstappen langer ud: Er her ikke for at blive nr. 2

20/03/2023 07:58

|

Nicolai Busekist

Foto: Lars Baron/Getty Images

Mest læste i dag

Max Verstappen var ikke tilfreds efter søndagens løb, hvor han kæmpede sig op på en 2. plads, selvom han startede som nr. 15.

Efter søndagens Formel 1-løb i Saudi-Arabien var Max Verstappen ikke tilbageholdende med sin kritik af Red Bull, da han mener, at de er nødt til at forbedre bilens pålidelighed.

Den hollandske stjerne måtte starte som nr. 15 søndag, da han i kvalifikationen måtte udgå i Q2 med et mekanisk problem.

"Det handler ikke kun om bilens fart. Vi er nødt til at sikre, at vi er pålidelige uden problemer. Min første weekend var ikke særlig god på grund af det store balanceskifte fra test til løb, og nogle andre ting, der foregik i baggrunden," sagde han ifølge Mirror efter løbet.

"Nu igen, efter tre positive træninger, har jeg et problem i kvalifikationen. Selvfølgelig nåede jeg 2. pladsen, hvilket er godt. Generelt er alle på holdet glade - men personligt er jeg ikke glad, fordi jeg er her ikke for at være nr. 2."

"Især når man arbejder meget hårdt tilbage på fabrikken, for at sikre, at man kommer hertil i god stand, og sørger for, at alt er i orden."

"Jeg har ikke noget imod at gøre det, men når du kæmper om et mesterskab, når det ser ud til blot at være mellem to biler, skal du sørge for, at de to biler er pålidelige. Vi skal gøre det bedre - absolut. Bare for at have en renere weekend. Det mener jeg, vil være rart."