Dustin Johnson har tjent formue efter skifte til LIV Golf

Af: Nicolai Busekist

|

18/09/2022 14:18

Mest læste i dag

Dustin Johnson har tjent en stor sum penge, efter at have skiftet PGA Tour ud med LIV Golf. Det samme har flere andre store stjerner gjort.

Den amerikanske golfstjerne har allerede tjent mere i 2022, end han har i et hvilket som helst andet kalenderår i løbet af sin karriere, efter at være skiftet til LIV Golf.

Den 38-årige Dustin Johnson bekræftede i juni, at han var en af de stjerner, som Greg Norman havde hentet til LIV Golf forud for turneringens første begivenhed på St. Albans i juni.

Hertil forklarede han også, at han havde sagt sit PGA Tour-kort, og at han har valgt at give afkald på en potentiel plads i Ryder Cup 2023.

Efter at have sikret sig tre top 10-placering i træk i LIV Golf-regi, fik han for alvor hul på bylden i denne måend i Boston. Her sikrede han sig nemlig sin første sejr i LIV Golf, men også en præmiesum på næsten 30 millioner kroner.

Det er dog ikke blot individuelle præmiepenge, der er at hente ved disse turneringer. Der er også en holddel, hvor Johnson og co. har sikret sig to sejre i træk, hvilket giver ham en samlet indtjening i LIV Golf-regi på 74,2 millioner kroner.

Det vidner om, at der er rigtig mange penge at tjene for de spillere, der har valgt at skifte PGA Tour ud med LIV Golf - og det er netop grunden til, at der er mange af dem, der har valgt at gøre det.