Golflegende afviste to enorme saudiarabiske tilbud

Af: Nicolai Busekist

|

19/05/2022 12:00

Mest læste i dag

Golflegenden Jack Nicklaus har løftet sløret for, at han ikke blot én, men hele to gange afviste tilbud om at blive ansigtet udadtil for den saudiarabiske LIV Golf Series.

Nicklaus er en sand legende i golfverdenen, og har vundet i alt 18 majors i løbet af sin imponerende karriere. Det er mere, end nogen anden golfspiller i historien.

Derfor var folkene bag LIV Golf Series meget ivrige efter at få ham som ansigt udadtil på turneringen, hvorfor han blev tilbudt op mod 80 millioner pund for det. Han afviste det, og det endte med, at tilbuddet gik videre til Greg Norman.

"Jeg blev tilbudt over 100 millioner dollars af saudierne, for at udføre arbejdet, der sandsynligvis ligner det, Greg gør. Jeg afslog det," sagde han til Fire Pit Collective ifølge Mirror.

"En gang mundtligt, én gang skriftligt. Jeg sagde: 'Gutter, jeg er nødt til at blive med PGA Tour. Jeg hjalp med at starte PGA Tour'."

Nicklaus gav også nogle råd til Phil Mickelson, der har anmodet om at blive frigivet fra PGA Touren, så han kan deltage i LIV Golf Series.

Desuden skabte han kontrovers, da han i februar beskrev saudierne som 'skræmmende røvhuller at være involveret med', hvorefter han beskrev, hvorfor han overvejede at deltage i den nye turnering.

"Mit råd til Phil? Mit råd til Phil ville være at være tålmodig. Verden er et meget tilgivende sted. Men det er ham, der skal bestemme, hvor han vil spille, og hvad han vil gøre," sagde Nicklaus.