Nu er det afgjort: Tiger Woods deltager ikke

Af: Nicolai Busekist

|

04/03/2023 11:58

Mest læste i dag

Tiger Woods vil ikke være at finde på banen under den store turnering. Golflegenden har ikke tilmeldt sig inden deadline.

Når der bliver spillet 2023 Players Championship på TPC Sawgrass i Florida, vil Tiger Woods ikke være blandt de deltagende spillere.

Ifølge Sky News har han ikke tilmeldt sig turneringen inden fredagens deadline, hvorfor det er udelukket, at han kan spille med i den store turnering.

I februar vendte Woods retur til banen, da han deltog i Genesis Invitational. Det gik dog ikke helt som forventet, og han måtte derfor nøjes med en delt 45. plads.

Hans deltagelse ved Genesis Invitational, var hans første officielle optræden ved en turnering, siden han deltog i The Open i juli. Hertil var det hans første turnering på PGA Tour, der ikke var en major, siden Zozo Championship i oktober 2020.

Den legendariske golfstjerne udtalte ved sin optræden på Riviera Country Club, at han 'sandsynligvis ikke kommer til at spille mere end majors og et par turneringer mere'.

Årsagen til, at Woods har været nødt til at skrue ned for antallet af turneringer, han deltager i er, at han fortsat er meget hæmmet af de skader, han pådrog sig under en alvorlig bilulykke i februar 2021.

Woods havde indtil kl. 23.00 dansk tid fredag aften til at bekræfte sin plads ved Players Championship. Det har han ikke gjort, og det er derfor bekræftet, at han ikke vil være at finde på TPC Sawgrass fra den 9-12. marts.

Han var berettiget til en plads ved turneringen, efter sin sejr ved The Masters i 2019, men han har valgt ikke at deltage. Til gengæld byder feltet på store stjerner som Jon Rahm, Scottie Scheffler og tidligere Players Championship-vinder Rory McIlroy.

Woods har vundet Players Championshop på TPC Sawgrass to gange. Første gang var i 2001, hvor han vandt efter et langt putt på hul 17, som er endt med at blive nærmest ikonisk.