Rory McIlroy raser

30/09/2022 11:33

|

Nicolai Busekist

Foto: Michael Reaves/Getty Images

Mest læste i dag

Golfstjernen Rory McIlroy er bestemt ikke tilfreds. Han mener nemlig, at den kontroversielle LIV Golf-tour 'opfinder sine egne regler'.

McIlroy har siden dag ét været en meget vokal og åben kritiker af den saudifinansierede LIV Golf-tour. Derfor har han heller ikke ønsket at være en del af projektet.

Nu har han igen valgt at lange ud efter LIV Golf, hvilket skete i forbindelse med hans deltagelse i Alfred Dunhill Links Championship.

I sidste uge sendte LIV Golf et brev til golfcheferne, hvor de bad om at få en status på den officielle verdensrangliste i golf.

Dette har de gjort, selvom de på mange punkter stadig kommer til kort, da der er regler, der skal opfyldes.

"Jeg ønsker bestemt at have de bedste spillere i verden rangeret i overensstemmelse hermed," lød det fra Rory McIlroy ifølge The Sun.

"Hvis Dustin Johnson på en eller anden måde er nummer 100 i verden, er det ikke en nøjagtig afspejling af, hvor han er i spillet."

"Men samtidig kan man ikke lave sine egne regler. Der er kriterier der, alle ved, hvad de er. Hvis de vil ændre sig for at opfylde kriterierne, kan de det."

"Jeg har overhovedet ikke noget problem med, at de får placeringspoint, men de skal opfylde kriterierne. Hvis man ikke gør det, er det svært at begrunde, hvorfor man skal have dem."