Svensk golfstjerne scorer enorm gevinst

Af: Nicolai Busekist

|

01/08/2022 08:56

Mest læste i dag

Den svenske golfstjerne Henrik Stenson meldte for nylig ud, at han skiftet til LIV Golf. Og her må han siges at have fået en ganske god start.

Søndag blev der nemlig rundt af for hans første turnering i LIV Golf-regi, hvilket endte med ham som nummer 1. Turneringen blev spillet i New Jersey i USA.

Sejren trak han i land kort tid efter, at han blev fyret som kaptajn for Europas Ryder Cup-hold, fordi han valgt at slutte sig til LIV Golf, hvilket flere andre af sportens store stjerner også har gjort.

Det er dog ikke uden grund, at Stenson har besluttet sig for at skifte til LIV Golf. Det har han nemlig valgt at gøre, fordi der er mulighed for at tjene store summer på golftouren, der er finansieret af Saudi-Arabien.

Flere medier har rapporteret, at den svenske stjerne ikke blot har fået mulighed for at spille med om de store præmier. Han skulle nemlig også have fået intet mindre end 49 millioner kroner blot for at foretage skiftet.

I og med, at han vandt sin første turnering i LIV Golf-regi søndag, kunne han desuden stikke yderligere fire millioner dollars i lommen, hvilket er svarende til cirka 29 millioner kroner.