Tiger Woods har afvist vanvittigt milliardtilbud

Af: Nicolai Busekist

|

08/06/2022 08:00

Mest læste i dag

Tiger Woods har valgt at afvise et nærmest absurd tilbud om at tilslutte sig LIV Golf Series. Angiveligt er han blevet tilbudt 1 milliard dollars.

Den amerikanske golfstjerne har ifølge Greg Norman, som er blandt frontpersonerne i den saudifinansierede LIV Golf Series, sagt nej til et tilbud på en milliard dollars. Det skriver The Sun.

Greg Norman, der selv er tidligere golfspiller, har fået til opgave at hente nogle af de mest velkendte golfspillere over til LIV Golf.

Men det har vist sig ikke at være helt så let, som han måske havde håbet på, at det ville være. Det skyldes især, at spillerne risikerer at blive udelukket fra PGA Tour, hvis de vælger at deltage i LIV Golf Series.

På trods af dette, er der flere store navne, der har valgt at acceptere enorme tilbud fra LIV Golf, hvilket omfatter Phil Mickelson og Dustin Johnson, der angiveligt er blevet tilbudt 100 millioner pund.

Men at lande en aftale med 46-årige Tiger Woods har vist sig at være stort set umuligt, da han ikke lader sig friste af de store tilbud, der bliver lokket med.

"Woods afviste en aftale, der var forbløffende enorm. Vi taler om høje ni cifre," sagde Greg Norman.

Woods vendte for nylig tilbage til PGA Tour, efter at være kommet sig nogenlunde over de forfærdelige skader, han pådrog sig i en bilulykke sidste år.

Desværre har han ikke kunne genfinde det høje niveau, han har været kendt for, hvorfor det har været et undervældende præstationer ved The Masters og USPGA Championship for ham.

Han har dog endnu ikke givet op på, at han igen kan få succes på PGA Tour, hvorfor han har valgt at sige nej tak til tilbuddet fra Norman og LIV Golf.