EM-lejren modtager dødstrusler fra fans

Af: Nicolai Busekist

|

28/01/2022 11:55

Mest læste i dag

Efter deres nederlag til Frankrig har flere spillere og folk fra staben modtaget dødstrusler i deres indbakke. 

Efter nederlaget på 30-29 til Frankrig har flere spillere modtaget dødstrusler. Det oplyser landsholdets presseansvarlige Frederik Schmidt på Twitter:

"Jeg er slemt imponeret over nogle af de beskeder, der lander i spillernes og trænerteamets indbakker efter kampen mod Frankrig i aftes. Nej, de har ikke tabt med vilje. Og nej, man fortjener ikke at dø, blot fordi man har tabt en håndboldkamp," skriver han på Twitter. 

Der har siden nederlaget været beskyldninger om matchfixing, og flere spillere har altså modtaget dødstrusler. 

Beskyldningerne går på, at Danmark har tabt med vilje, så de skulle møde Spanien i stedet for Sverige i semifinalen, som er en lettere modstander på papiret, lyder det.

Nederlaget betyder, at Frankrig tager gruppens anden semifinaleplads på bekostning af Island, som ikke går videre fra gruppen. 

Det er da også tydeligt at se, at det er islandske fans, der ligger Danmarks spillere for had. På Frederiks opslag har der tidligere floreret trusler og beskyldninger på islandsk, som siden er blevet slettet af Twitter. 

Frederik melder ikke noget om, hvilke spillere og dele af staben, der har fået hadefulde beskeder og trusler i indbakken. Men han ligger alle beskyldninger i graven om aftalt spil.

Danmark spiller semifinale mod Spanien i aften kl 18:00.