Medie melder, at han skal afløse Mikkel Hansen: "Det vil være en helt vanvittig signing"

Af: Jesper Bengtson

|

08/04/2024 17:29

Foto: Kolektiff Images/DeFodi Images via Getty Images
Foto: Kolektiff Images/DeFodi Images via Getty Images
Aalborg Håndbold er angiveligt tæt på Mikkel Hansens afløser.

Mest læste i dag

Danmarks håndboldscene står potentielt over for en spektakulær ændring, som kunne sende chokbølger gennem sporten.

Efter det kom frem, at den Mikkel Hansen har planer om at hænge skoene på hylden efter sommerferien, har Aalborg Håndbold måske allerede sikret sig en værdig efterfølger.

Den tyske avis Bild skriver nemlig, at klubben er tæt på at lande en aftale med den tyske håndboldstjerne Juri Knorr, der for øjeblikket spiller for Rhein-Neckar Löwen.

Den 23-årige Juri Knorr, som allerede har etableret sig som en fremtrædende skikkelse i Bundesligaen, er kendt for sit ekstraordinære talent på banen.

Han regnes for at være en af de mest lovende spillere i sin generation på den internationale håndboldscene.

B.T.s håndboldkommentator, Johnny Wojciech Kokborg, udtrykker begejstring ved udsigten til denne transfer: "Wow! Det er godt nok et kæmpe brag, hvis det viser sig at holde stik. Det vil være en helt vanvittig signing."

Juri Knorrs kontrakt med Rhein-Neckar Löwen løber indtil sommeren 2026, men ifølge Bild, er det muligt, at Aalborg Håndbold kunne købe ham fri i 2025 – måske endda allerede til sommer.

Det skyldes delvist de midler, der vil blive frigivet med Mikkel Hansens afgang. I Aalborg vil Juri Knorr få chancen for at blive trænet af den tyske Maik Machulla, der overtager trænerposten i næste sæson.

Transfersummen for Juri Knorr forventes at være i den sekscifrede skala, hvilket, selvom det måske ikke lyder af meget i andre sportsgrene, er en betydelig sum i håndboldverdenen.