Officielt: Mikkel Hansen indstiller karrieren

03/04/2024 12:41

|

Nicolai Busekist

Foto: Kolektiff Images/DeFodi Images via Getty Images
Rygterne har svirret de seneste dage, men nu er det officielt. Mikkel Hansen har besluttet at indstille sin karriere som professionel håndboldspiller.

Mest læste i dag

Mikkel Hansen og Aalborg Håndbold havde indkaldt til pressemøde i Aalborg onsdag kl. 12.30. Kort tid efter pressemødets start tog Mikkel Hansen ordet.

Her leverede han den besked, som var forventet. Den 36-årige stjerne har besluttet at indstille sin karriere.

"Jeg har i næsten 20 år været priviligeret af at leve  af den sport jeg elsker, repræsenteret de største klubber, været en del af det mest succesfulde landshold, haft de bedste trænere. Og mødt en masse inspirerende mennesker," lød det fra Hansen på pressemødet.

Her slog han også fast, at han stadig synes, at det er sjovt at spille håndbold. Derfor er han også glad for, at han fortsat får mulighed for at spille kampe og træne.

Til gengæld er der også andre ting, der trækker i ham. Dette har været afgørende for, at han har besluttet sig for at indstille sin karriere. Meget kunne derfor tyde på, at han har andre planer for sin fremtid, end at skulle spille håndbold.

"Jeg har altid lovet mig selv, at jeg ville stoppe, når jeg ikke havde motivationen. Nu har jeg truffet den beslutning," sagde han.

Samtidig har han også understreget, at han fortsat har motivationen til at spille håndbold - i hvert fald indtil han indstiller sin karriere, hvilket han gør efter denne sæson.

"Motivationen er der stadig, og jeg glæder mig til at spille om DM og Champions League. Jeg glæder mig rigtig meget til at spille de næste måneder," lød det fra Hansen.

Det var en tydeligt berørt Hansen, der fortalte på pressemødet, at han stopper sin karriere til sommer. Han udtalte ikke, hvorvidt det kommer til at få betydning for hans plads på landsholdet.