Holger Rune i ny triumf: Bedste nogensinde

25/10/2022 09:58

|

Nicolai Busekist

Mest læste i dag

Holger Rune har god grund til at have et smil for læben for tiden. Ikke nok med, at han vandt Stockholm Open, indtager han nu den bedste placering på ATP-listen nogensinde.

For første gang nogensinde er Holger Rune kravlet ind i top-25 på ATP-verdensranglisten. Han har derfor aldrig været placeret højere på ranglisten, end han er nu.

De point, han fik med, efter at have sejret ved Stockholm Open, har nemlig været nok til at sende ham op på en plads som nummer 25 i verden.

Det fremgår af den senest nye verdensrangliste, der blev offentliggjort af ATP mandag.

Tidligere har han været tæt på top-25, da han har været nr. 26 i verden. Nu har han dog formået at overgå sig selv endnu engang.

Hvad det også vil sige er, at han igen kan bryste sig af at have skrevet dansk tennishistorie. Holger Rune er nemlig den bedst placerede danske mandlige tennisspiller nogensinde.

Og det er ikke til at komme udenom, at det danske tennistalent spillede rigtig godt under Stockholm Open, hvor han vandt over både Thiago Monteiro, Cristian Gari, Cameron Norrie, Alex de Minaur samt græske Stefanos Tsitsipas i finalen.

Det er anden gang i løbet af hans karriere, at han har sikret sig en sejr ved en ATP-turnering. Den første af slagsen sikrede han sig tidligere i år, hvor han vandt en grusturnering i München.