Nico Hülkenberg og Kevin Magnussen skal være holdkammerater næste år, hvilket har affødt en del spørgsmål til de to kørere.

Har man fulgt med i Formel 1 i mange år, husker man sandsynligvis den noget specielle episode mellem Nico Hülkenberg og Kevin Magnussen for fem år siden.

LÆS OGSÅ: Novak Djokovic tangerer Federer-rekord

Den tyske racerkører afbrød Magnussen midt i et tv-interview, for at fortælle ham, at han var en usportslig kører. Til dette svarede Magnussen blot: ‘Suck my balls, mate’.

Til trods for, at deres relation ikke altid har været den bedste, har Hülkenberg ikke problemer med, at de skal være holdkammerater næste år.

Til Ekstra Bladet har han forklaret, at de har fået renset luften, hvorfor der ikke længere er problemer mellem dem.

“Jeg forventer at have få et godt forhold (til Kevin Magnussen, red.). Vi har renset luften efter den episode og brudt isen; det var i begyndelsen af året rent faktisk,” sagde Nico Hülkenberg til Ekstra Bladet.

Han fortalte også, at han hilste på Magnussen med samme ord, som danskeren udtalte i 2017, hvilket var til stor morskab for dem begge.

Desuden slog han også fast, at han ikke er det mindste bekymret for at skulle køre sammen med Magnussen i næste sæson.

LÆS OGSÅ: Er snart officielt: Sådan ser fremtiden ud for Daniel Ricciardo

“Jeg har absolut ingen bekymringer om at køre sammen med ham. Vi er begge voksne mennesker med respekt for hinanden, som kører for teamet. Der bliver ingen problemer,” lød det også.