Blodigt drama ved OL i ishockey

Af: Nicolai Busekist

|

09/02/2022 15:25

Mest læste i dag

Det var et blodigt drama, der udspillede sig mellem USA's og Canadas ishockeykvinder. Her blev en dommer slået til blods af en af spillerne.

Ishockeykampen mellem rivalerne USA og Canada endte blodigt. Men det var ikke spillerne, der var i totterne på hinanden, men derimod en dommer, der var hovedpersonen. 

Ifølge The Sun var det USAs Amanda Kessel, der skøjtede forbi den kvindelige dommer Cianna Lieffers med en stav for højt i luften.

Det resulterede i, at Cianna blev ramt i hovedet af staven, og blodet strømmede ud af hendes mund. Kampen blev afbrudt, og hun blev eskorteret af banen af Canadas lægestab. 

Utroligt nok vendte hun tilbage til isen for at færdiggøre kampen, hvor Canada var bagud med 2-1. 

Inden kampen begyndte igenl skøjtede Canadas spillere rundt til fotografer, og opfordrede dem til at stoppe med at tage billeder af Cianna Lieffers. 

Det blev efterfølgende hyldet af medierne, at Canadas kvinder agerede professionelt og respektfuldt overfor dommeren. 

Canadas kvinder endte også med at vende det faretruende nederlag på 2-1, til en sejr over USA på 4-2. 

Det betyder, at Canada har vundet alle fire af deres gruppekampe, og tager dermed førstepladsen i gruppen foran USA. Det betyder, at de møder Sverige i kvartfinalen.

Sverige vandt nemlig over Danmark i sidste gruppekamp, og stjal dermed kvartfinalepladsen fra de danske ishockeykvinder.