Ryan Reynolds vil købe nyt hold for 6,7 milliarder

30/04/2023 11:20

|

Nicolai Busekist

Foto: Jan Kruger/Getty Images

Mest læste i dag

Ryan Reynolds har haft stor succes med sit køb af fodboldklubben Wrexham AFC, og er nu klar til at købe endnu et sportshold.

For nylig sikrede Wrexham sig oprykning til League Two, hvilket har understreget, hvor stor en succes Ryan Reynolds køb af klubben har været.

Og nu lyder det, at han er i færd med at forberede et bud på et nyt sportshold, men denne gang er der ikke tale om en fodboldklub.

Ifølge Bruce Garrioch fra Ottawa Sun står han i spidsen for et konsortium, der er i færd med at forberede et bud på 1 milliard dollar (cirka 6,7 milliarder kroner) på NHL-holdet Ottawa Senators.

Britiske Mirror skriver, at Reynolds indgår i et konsortium med virksomheden Remington Groupp, der holder til i Ontario og beskæftiger sig med ejendomsudvikling.

Den 46-årige skuespiller, der ejer Wrexham sammen med skuespiler Rob McElhenney, kan ende med at overtage ishockeyholdet fra Melnyk-familien.

Senators blev sat til salg i marts 2022, hvor Eugene Melnyk gik bort. Bliver holdet solgt til Reynolds og co., vil det markere afslutningen på et ejerskab, der har holdt ved, siden familien købte holdet i 2003.

De sidste bud på holdet skal være afgivet senest 15. maj. Inkluderet i deres bud, vil Remington Group fortælle om deres ambitioner om at bygge en ny arena til Senators i Ottawa.

Ifølge Mirror vil Remington Group gerne have et 'genkendeligt ansigt' som frontperson for deres bud, og det er her, at Reynolds kommer ind i billedet.

Ender det med, at Reynolds og co. køber holdet for en milliard dollar, vil de skrive sig ind i historien, da det vil være første gang, at en NHL-hold er blevet solgt for en milliard dollar.

Den nuværende rekord lyder på 900 millioner dollar, hvilket svarer til cirka 6 milliarder kroner. Denne rekord blev sat i 2021, da Pittsburgh Penguins blev solgt.