Tidligere NHL-spiller har mistet livet i tragisk ulykke

26/09/2023 06:43

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Den tidligere NHL-spiller har mistet livet i en tragisk ulykke, hvilket bekræftes af hans tidligere forlovede.

Mest læste i dag

Tv-personlighed Savannah Chrisley har afsløret, at den tidligere NHL-spiller Nic Kerdiles har mistet livet i en motorcykelulykke. Den tragiske ulykke fandt sted lørdag morgen.

Ifølge flere amerikanske medier, herunder NBC News og TMZ, er dødsfaldet også blevet bekræftet af The Metropolitan Nashville Police Department.

Den 29-årige tidligere ishockeyspiller var ude at køre en tur på sin motorcykel lørdag morgen. Her endte han med at kollidere med en BMW. Det er ikke blevet forklaret, hvordan denne ulykke konkret kunne finde sted.

NBC oplyser, at en ambulance med det samme blev tilkaldt til stedet, som kunne køre Kerdiles på hospitalet. Kort tid efter ankomsten på hospitalet, blev han desværre erklæret død.

Kerdiles var en del af NHL i flere år, da han blev draftet tilbage i 2012. Det var dog først fem år senere, at han fik sin debut i den bedste ishockeyliga. Det skete, da han blev sendt på banen for Anaheim Ducks.

Kerdiles og Chrisley mødte hinanden i 2017, og allerede året efter kunne de afsløre, at de var blevet forlovet. Desværre gik deres forhold itu tre år senere, hvor de offentliggjorde, at de var gået hver til sit.

Det ændrer dog ikke på det faktum, at Chrisley naturligvis er hårdt ramt af, at den tidligere NHL-spiller har mistet livet. Det lægger hun heller ikke skjul på i det opslag, som hun har delt på sin story på Instagram, hvor hun også bekræfter hans død.

Derudover har hans tidligere hold i NHL, Anaheim Ducks, også delt et opslag på det sociale medie X, hvor de hylder deres tidligere spiller.

"Vi er knuste over nyheden om, at Nic Kerdiles døde i en motorcykelulykke i morges. Vores tanker går til hans familie og venner," skriver de om den tidligere spiller, der kun blev 29 år gammel.