Rafa Benitez er fortid i Everton, da han er blevet fyret, fordi resultaterne har været utilfredsstillende. Everton er gået på jagt efter en ny træner, og de har en velkendt kandidat i tankerne. 

Everton skal have en ny træner, da de har fyret Rafa Benitez efter en periode med dårlige resultater. Everton står efter fyringen i en presset situation, da de befinder sig på 15. pladsen i Premier League. 

LÆS OGSÅ: EM-stjerne får kæmpe bøde

Ledelsen i Everton har været nødt til at handle efter et stigende pres fra holdets fans, som har været utilfredse med Benitez. 

Det kulminerede i weekendens nederlag mod Norwich, hvor en fan løb ind på banen, for at konfrontere Rafa Benitez.

Everton har i den grad brug for en, der kender klubben godt indefra, og ifølge The Independent kigger Everton mod Derby og Everton-legenden Wayne Rooney. 

Wayne Rooney gør et godt stykke arbejde for Derby i Championship, der ellers var en sikker nedrykker, efter at de fik fratrukket point, fordi de havde økonomiske problemer. 

Wayne Rooney har ført Derby til otte sejre i denne sæson, og har nu kun otte point op til redning. Hans flotte arbejde blev endnu engang vist i weekenden, da de slog Premier League-nedrykkerne fra Sheffield United med 2-0. 

LÆS OGSÅ: Cykelstjerne slår fast: Jeg skal ingen steder

Nu rygtes han tilbage til barndomsklubben, hvor han spillede som teenager frem til 2004, hvor han drog videre til Manchester United for at vinde blandt andet Premier League og Champions League.