Danske Mark O. Madsen har bedt Conor McGregor om at ‘holde kæft’, efter han har hævdet at kunne besejre Islam Makhachev.

Tilsyneladende har Mark O. Madsen ikke den store tiltro til Conor McGregors evner. I hvert fald har han bedt ham om at ‘holde kæft’.

LÆS OGSÅ: McGregor melder ud: Her vender jeg tilbage

Det sker i kølvandet på påstande fra den irske UFC-stjerne om, at han kan besejre den nye UFC-mester Islam Makhachev.

The Notorious tøvede ikke med at dele sine tanker om en potentiel kamp mod Makhachev, efter han formåede at besejre brasilianske Charles Oliveira ved UFC 280 i sidste måned.

Mange er blevet forbløffede over, at McGregor er overbevist om, at han kan overtage bæltet fra Makhachev. En af dem, der ikke tror på dette, er danske Mark O. Madsen.

“Mit svar ville være: ‘Conor McGregor, hold kæft’,” lød det ifølge The Sun fra Madsen, da han blev spurgt om McGregors påstande om at kunne vinde over russeren.

“Sæt dig ned. Du kommer til at gøre absolut ingenting.”

“Der er ikke nogen opskrift på, hvordan man kan besejre en mand som Islam Makhachev med det wrestlingniveau, som Conor McGregor har. Der er ingen chance.”

‘The Olympian’ skal selv i kamp denne weekend, hvor han møder Grant Dawson.

Egentlig skulle han have stået overfor amerikanske Drakkar Klose, men han måtte trække sig få uger før kampen med en skade.

LÆS OGSÅ: Jake Paul vil bokse mod legende

McGregor er derimod fortsat i gang med sin genoptræning, efter han sidste år fik et brud på sit ben. Han forventes ikke retur før i starten eller midten af 2023.