Hollandske Max Verstappen er godt på vej til at vinde sit andet verdensmesterskab, men han har advaret Red Bull om, at det ikke er tid til at slappe af og slække på arbejdet.

På trods af, at han har en sund føring på 116 point ned til Charles Leclerc, der indtager andenpladsen, har Max Verstappen gjort det klart, at Red Bull ikke må begynde at tage den med ro.

LÆS OGSÅ: Jonas Vingegaard reagerer på kritik fra Bjarne Riis

“Det ville være forkert at slappe af. Så mange ting kan gå galt, men også gå rigtigt. Vores hensigt er, at vi vil vinde flere løb. Det er sådan, vi vil gribe de resterende løb an,” siger han ifølge Mirror.

“Vi skal være konsekvente, og vi ønsker ikke at trække os tilbage. Vi havde vores små problemer i begyndelsen af ​​sæsonen, men vi får se, hvor konkurrencedygtige vi bliver.”

“Vi vil gerne vinde flere løb. Vi er ikke her for at sige: ‘Åh, vi kan kun blive nummer to eller tredje’, som om det er okay. Sådan arbejder vi ikke. Jeg tror, ​​vi altid vil opnå det bedste og vi vil gerne vinde.”

LÆS OGSÅ: Tyson Fury afblæser længe ventet boksebrag

“Vi ønsker ikke at give sejre til andre hold bare for at være sikre. Selvfølgelig ved vi, at vi først og fremmest også skal afslutte løbene uden problemer. Hvis man begynder at tænke sådan, kan der måske også snige sig fejl ind. Jeg synes, det er dumt overhovedet at tale om det lige nu. Der er stadig så mange risici tilbage. Man ønsker bare fokusere.”