Mikkel Hansen er ikke i tvivl om, hvor Danmark skal forbedre sig, når de søndag skal spille VM-finale.

Da Danmark fredag aften tørnede sammen med Spanien, var det ikke helt i top med effektiviteten i den offensive del af banen, hvor de ikke var målfarlige.

LÆS OGSÅ: Hamilton taler ud: Sådan er forholdet til Verstappen

Til trods for dette, endte det med en sejr på 26-23, men flere gange så det ud til, at Spanien ville vende tilbage i kampen, da den danske offensiv havde et stort antal afbrændere i anden halvleg.

“Det var lidt atypisk i forhold til nogle af de andre kampe, hvor det især har været angrebet, der har kørt godt,” lød det fra Mikkel Hansen efter kampen ifølge nyhedsbureauet Ritzau.

Mikkel Hansen scorede kun på fire ud af ni forsøg, mens Simon Pytlick og Mathias Gidsel også havde svært ved at sende bolden i mål, da de kun scorede på omkring halvdelen af deres skud.

Selvom de ikke fik scoret på deres mange chancer, forklarede Mikkel Hansen, at han syntes, at de spillede en god kamp, men at de skal være bedre i finalen.

“Jeg synes egentlig, at vi spillede os frem til nogle gode chancer, men vi brændte lidt for meget. I finalen skal vi være skarpere, hvis vi skal have guldet med hjem,” sagde han.

LÆS OGSÅ: FBI er blevet involveret i Usain Bolt-sag

Det danske mandskab kan glæde sig over, at Niklas Landin havde en rigtig god kamp, hvilket spillede en stor rolle i, at de vandt kampen over Spanien.