Conor McGregor deler trist nyhed

Af: Nicolai Busekist

|

22/08/2023 05:36

Mest læste i dag

Den irske MMA-stjerne har delt en trist nyhed om sin fremtid i UFC.

Conor McGregor har for alvor sået tvivl om, hvornår han kan vende retur til UFC. Han rygtes at skulle i kamp mod Michael Chandler, men der er stor tvivl om, hvornår det kommer til at ske.

Den irske stjerne har ikke haft en kamp i UFC, siden han måtte udgå fra en kamp mod Dustin Poirier, fordi han brækkede sit ben.

McGregor og Chandler har længe været rygtet som modstandere i en kommende kamp. Dette har kun fået yderligere styrke af, at de har været trænere på hver deres hold i dette års Ultimate Fighter Series.

Dette har naturligvis medført, at der har været flere konfrontationer mellem de to UFC-stjerne.

Der har været forhåbninger om, at en kamp mellem McGregor og Chandler kunne blive en realitet ved UFC 296. Dette er event er blevet planlagt til den 16. december.

Nu ser det dog ud til, at det ikke kommer til at ske. Det handler blandt andet om, at McGregor endnu ikke er blevet en del af USADA's testpulje.

UFC-boss Dana White har for nylig bekræftet, at den irske stjerne endnu ikke er blevet optage i testpuljen. Før han kan komme i kamp i UFC; skal han have været i puljen i seks måneder. 

Det har naturligvis skuffet rigtig mange MMA-fans, at McGregor vs. Chandler næppe bliver en realitet i år. Og nu har McGregor også sået mere tvivl om, at et møde mellem de to stjerner bliver en realitet i år.

"Jeg er klar. Jeg har ønsket annoncerede den til den 16. december," lød det ifølge Daily Star fra McGregor i en lydoptagelse på X, som før hed Twitter.

"Jeg har givet alt. Det kommer ikke til at ske. Det ser ikke ud til, at det kommer til at ske," fortsatte han i lydoptagelsen, som han senere har valgt at slette.

McGregors potentielle modstander har dog pustet en smule håb ind i sagen. Han har udtalt, at han har talt med UFC, der har bekræftet, at den 16. december fortsat betragtes som en mulighed.