Kevin og Jan Magnussen skal igen køre sammen

Af: Nicolai Busekist

|

19/10/2022 07:58

Mest læste i dag

I december skal Kevin og Jan Magnussen igen dele bil. Far og søn skal nemlig deltage i løbet ‘Golfens 12 timer’.

Sidste år fik Kevin og Jan Magnussen opfyldt en stor drøm om at have en familiebil med til Le Mans. Her kørte de nemlig med i LMP2-klassen i en bil, de delte med Anders Fjordbach.

De havde dog svært ved at holde sig i den sjove ende af feltet, da de var hårdt ramt af motorproblemer under løbet.

Til trods for, at resultatet ikke var helt optimalt, var det alligevel meningen, at far og søn skulle have gentaget Le Mans-deltagelsen i år. Da Kevin Magnussen pludselig kunne gøre comeback i Formel 1, blev denne idé dog skrinlagt.

Nu har far og søn dog alligevel fundet en løsning på, hvordan de kan køre sammen igen i et langdistanceløb. Det skriver Ekstra Bladet.

I december skal de nemlig deltaget i løbet 'Golfens 12 timer', hvilket kommer til at foregå sammen med amerikanske MDK Motorsports, som også supplerer med bilens tredjemand: teamejer Mark Kvamme.

"Mark og jeg mødtes under Miamis Grand Prix, og her opstod ideen om at køre løbet i Abu Dhabi sammen. Vi ringede til min far - og så var holdet sat," fortæller Kevin Magnussen ifølge Ekstra Bladet.

Kevin Magnussen har et samarbejde med amerikanske MDK Motorsports, der sammen med italienske AF Course kommer til at stå for driften af den Ferrari 488 GT3, som de tre racerkørere skal køre i.