Kevin og Jan Magnussen slår igen pjalterne sammen

Af: Nicolai Busekist

|

10/12/2022 06:58

Mest læste i dag

Kevin og Jan Magnussen skal igen køre racerløb med hinanden, da de på søndag skal tage del i et løb i Abu Dhabi.

Formel 1-kører Kevin Magnussen og hans far, Jan Magnussen, skal i denne weekend igen køre racerløb sammen.

Det er ikke første gang, at de har forsøgt sig med dette, da de tidligere på året stillede op i Le Mans sammen.

Søndag stiller de igen op til et racerløb i samme bil, da de skal tage del i 12-timersløbe Gulf 12 Hours på Yas Marina-banen i Abu Dhabi.

Her skal far og søn køre i en Ferrari 488 i GT3-klassen. Det er dog ikke blot de to, der skal dele bilen. Med på holdet, der har fået navnet MKD Motorsports, har de nemlig også amerikanske Mark Kvamme.

Ganske vist er det ikke første gang, at far og søn skal dele racerbil, men det er første gang, at Kevin Magnussen skal køre et racerløb i en GT-bil.

"Det er lidt sjovt at tænke på, eftersom jeg er vokset op med GT-biler og sportsvogne og har set min far køre dem gennem mere end 20 år," lyder det fra Kevin Magnussen i en pressemeddelelse ifølge Ritzau.

"Selv om drømmen altid har været Formel 1, så er det virkelig fedt at kunne gøre det her sammen."

Han fortæller også, at han har kørt mange omgang på Yas Marina, men at det har været i en Formel 1-bil. Samtidig slår han også fast, at de er taget til Abu Dhabi, fordi de har i sinde at tage løbet seriøst.

Derfor håber de sandsynligvis også på, at det gik bedre, end da far og søn kørte Le Mans sammen i august. Her endte de nemlig med at blive ramt af en række problemer under løbet, der fik indflydelse på, at de sluttede på en 17. plads i LMP2-klassen.