Efter kollaps på banen: Nu taler NFL-stjerne

Af: Nicolai Busekist

|

08/01/2023 11:17

Mest læste i dag

Damar Hamlin fik mandag hjertestop på banen under en NFL-kamp. Nu udtaler han sig for første gang.

Buffalo Bills-stjernen Damar Hamlin faldt om med et hjertestop på banen under en NFL-kamp mod Cincinnati Bengals mandag.

Siden da har der været kontinuerlige opdateringer om hans tilstand, men det er først nu, at den 24-årige stjerne har udtalt sig efter den uhyggelige episode på banen.

Det har han gjort i et opslag på de sociale medier, hvor han siger tak for den store mængde støtte, som han har fået, hvilket har gjort et stort indtryk på ham.

"Når man sender ægte kærlighed ud i verden, kommer den tilbage i tre gange så store mængder," lyder det fra ham på Instagram.

Det er ikke uden grund, at det netop er tallet tre, der er blevet brugt i hans tekst på det sociale medie. Det er nemlig et tal, der har stor betydning for ham, eftersom det er hans trøjenummer hos Bills.

Lørdag blev der af Bills delt en kort opdatering om Hamlins tilstand. Her blev det blot gjort klart, at han trækker vejret selv, men at han stadig er indlagt på University of Cincinnati Medical Center.

Hertil lød det også, at han har udvist 'glimrende' neurologisk funktion, og at han fortsat gør fremskridt. Sådan lyder det fra nyhedsbureauet Reuters.

Søndag vender Buffalo Bills retur til banen for første gang siden Damar Hamlins hjertestop, hvorfor de har valgt at ære deres holdkammerat.

Dette har de valgt at gøre på helt særlig vis. De har nemlig alle fået et mærke med tallet 'tre' påsyet på de trøjer, som de skal spille i under kampen søndag.