For sjette år i træk: Dallas Cowboys er verdens mest værdifulde sportshold

Af: Nicolai Busekist

|

09/09/2022 07:52

NFL

Mest læste i dag

Dallas Cowboys kan igen bryste sig af at være det mest værdifulde sportshold i verden. Det er sjette år i træk, at de indtaget førstepladsen.

På Forbes' liste over de 50 mest værdifulde sportshold i verden, finder man NFL-holdet Dallas Cowboys helt i top. Det er sjette år i træk, at de har formået at indtage denne position.

De er blevet vurderet til at have en værdi på intet mindre end otte milliarder dollars. Det svarer til omtrent 59,5 milliarder danske kroner.

Tager man et kig på resten af listen, er det tydeligt, at det er NFL-hold, der fylder mest. Ud af de i alt 32 hold, der spiller med i NFL, er der nemlig 30 af dem, der har fundet vej til Forbes' liste.

Det betyder også, at det har været begrænset med plads for andre sportsklubber. F.eks. er der kun otte europæiske fodboldklubber, der har fået en liste på den prestigefyldte liste.

Det mest værdifulde europæiske mandskab er Real Madrid, som er at finde på en 13. plads med en værdi på 5,1 milliarder dollars, hvilket er svarende til cirka 38 milliarder kroner.

Hertil finder man også FC Barcelona, Manchester United, Liverpool, Bayern München, Manchester City, Paris Saint-Germain og Chelsea på listen.

Hele top-3 er dog udgjort af NFL-hold, da andenplads tilhører New England Patriots med en værdi på 47,5 milliarder kroner og tredjepladsen er blevet tildelt Los Angeles Rams med en værdi på 46 milliarder kroner.